Indkøbskurv

Luk

DEN NEMME BÆRESELE

UNIQ bæresele | ergonomisk, ét klik og flot design

Den nemmeste og mest enkle bæresele! Vores UNIQ bæresele er designet til at gøre det nemt for dig, at få dit barn med på farten. Vi har brugt lang tid på at udtænke smarte løsninger, som giver dig den bedste bæresele hidtil set.

Den er egnet fra nyfødt og til ca. 1 år, men du kan bruge den helt op til 3 år hvis du tilkøber et hoftebælte, som aflaster vægten i takt med at dit barn vokser.

Bæreselen er ergonomisk god for dig og dit barn. Den støtter dit barns ryg, hofter og har en aftagelig nakkestøtte. Bæreselen sidder højt på din krop, hvilket giver dig den bedste bærekomfort og giver dig og dit barn nærhed. 

Vær flere til at bærer | 2 bærerdele

Med vores UNIQ bæresele kan du have flere bærerdele og nemt klikke dit barn af og over på en anden. Vores baby bæresele er super smart, nem og lækker. Den er perfekt til sommer, fordi bæreselen ikke bliver for varm, hverken for dig eller dit barn.

Med 2 bærerdele slipper du også for at skulle indstille selen, når I skifter til at bære. Har I 2, så kan I have hver jeres, som passer perfekt til jer. 

UNIQ bæresele | baby på skød/café besøg

Vores UNIQ bæresele har et utal af smarte funktioner og én af dem er det du ser her i videoen. Når du er ude og vil sidde ned lidt, så kan du nemt løsne selen, så dit barn kommer til at sidde på dit skød! Så har du stadig styr på dit barn, imens I begge kan sidde mere behageligt. Så snart du skal op igen, så løfter du dit barn og strammer selen til, så den sidder rigtig (højt på kroppen, hvor du lige kan kysse dit barn på panden). 

Nem bæresele - Nem og hurtig at få på

Du kan give dit barn bæreselen på hvorsomhelst. Her ser du hvordan at man nemt kan give den på i barnevognen. Det tager ingen tid og dit barn kan ligge behageligt i barnevognen imens du får lukket den omkring dit barn. 

Det er altså bare super smart og praktisk! 

Sådan samler du UNIQ bæreselen

Her i videoen tager vi dig igennem udpakningen af din UNIQ bæresele. Vi viser dig hvordan du samler alle delene, så du er klar til at bruge den med dit barn.  

UNIQ seat (hoftesædet)

Dette smarte hoftebælte skåner din ryg og gør det mere bageligt at bære rundt på dit barn. Det er enkelt og hurtigt at få på!

Du vælger selv hvilken position du vil benytte, du placere sædet i den side du foretrækker eller midt på maven. Dit barn kan vende indad eller udad. 

Se enomo produkter HER

Se flere video'er på vores YOUTUBE-kanal, vi giver detaljerede instruktioner i produkterne, viser smarte måder du kan anvende dem på og vores sikkerhedsekspert, Bente Foged giver gode råd til jer med små børn. 

enomoworld nyhedsbrev!

Kom med ind i vores hverdag og lad os dele ud af alt vores viden om sikkerhed i produkter til børn, ergonomi og selvfølgelig nyt om alt det vi selv designer og udvikler i enomo-huset.

Søg på enomo