Indkøbskurv

Luk

iF DESIGN AWARD

uniq bæresele - iF Design Award

UNIQ VINDER EN iF DESIGN AWARD

Det var med sommerfugle i maven, at vi deltog i kampen om, at få tildelt en af de mest betydningsfulde priser i verden. Da vi så hører, at vi vandt prisen, var vi ellevilde og ekstremt stolte over, at være udvalgt blandt mere end 5.500 produkter fra hele verden. Produkter fra virksomheder, som ligesom os har brugt flere år på, at designe og udvikle et anderledes og unikt produkt. Med en iF DESIGN AWARD er der endnu et bevis på, at det er lykkedes... 

 

uniq bæresele - iF Design Award

DERFOR VANDT VORES UNIQ BÆRESELE EN iF DESIGN AWARD

Designprisen er tildelt på grund af det unikke, innovative og funktionelle design, som uniq bæreselen har.

Hver enkelt lille detalje på bæreselen har en funktion, hvad end det bidrager til ergonomien, sikkerheden, det funktionelt smarte click-on system eller det moderne design. Vi har brugt tre år på udviklingsprocessen, så det er en bæresele, som vi har gjort os særdeles umage med.

Bæreselen formår uden tvivl, at være anderledes og sætte en helt ny standard for brug af bæreseler. På den separate baby-del er komfort, ergonomi og brugervenlighed optimeret, med bløde tekstiler, frøstilling og et hurtigt click-on/off system. Samtidig giver vores smarte ”cover my ass”-løsning brugerne mulighed for, at forny bæreselens look, ved blot at zippe coveret af og sætte et nyt på. Det giver alle mulighed for, at personliggøre deres bæresele på en ny måde. Vi tilstræber, at designe nye trendsættende covers og udvide med bløde og varme tekstiler til vinteren, såsom pels-lignende covers og til sommer, luftige og lette materialer med farverigt designede prints.

Vores uniq bæresele er på mange måder et enestående eksempel på en moderne bæresele. Så selvfølgelig skulle den have en iF Design Award! 

 

HVAD ER EN iF DESIGN AWARD EGENTLIG?

Prisen står for et fremragende og innovativt design. Denne designpris tildeles altså produkter, som har formået, at være anderledes, unikke og nytænkende. Det er en pris, som er anerkendt i hele verden og som alle følger, da vinderne ofte er dem, som har tidens trend og vision med sig.

Paul Flowers, som er en af dommerne ved iF Design, udtaler sig om prisen:

When a product receives an iF award, it really stands for something: it stands for a clear intention and a quality of execution, a quality of materials, a quality of thinking.

enomoworld nyhedsbrev!

Kom med ind i vores hverdag og lad os dele ud af alt vores viden om sikkerhed i produkter til børn, ergonomi og selvfølgelig nyt om alt det vi selv designer og udvikler i enomo-huset.

Søg på enomo