Indkøbskurv

Luk

BÆRESELE + SLYNGE = UNIQ

Bæresele, slynge, uniq bæresele, enomo

I vores uniq bæresele har vi kombineret de bedste egenskaber fra en bæresele og slynge. Det smarte ved en bæresele opleves ved, at den er nem for dig at få på og let at indstille, så den sidder optimalt på din krop. De gode egenskaber fra en slynge opleves i den separate babydel, der bærer barnet ligesom en slynge.

Alt det gode fra en bæresele

bærerdelVores uniq bæresele består af en bærerdel og en babydel. Bærerdelen er til dig, der skal bære barnet. Bærerdelen er designet med inspiration fra de bedste funktioner fra bæreseler, hvilket vi mener, er selerne og justeringsstropperne. Den er derfor nem at få af/på og let at indstille til din krop.

Bærerdelen tages på som en vest, og låses sammen over og under brystet. Derefter klikkes barnet på, der sidder i babydelen. Til sidst indstilles de to justeringsstropper, der sidder i siderne, så bærerdelen sidder tæt til din krop.

Det gode ved vores uniq bæresele er, at babydelen nemt kan klikkes af. I situationer, hvor barnet for en kort stund ikke skal sidde i bæreselen – eksempelvis hvis han/hun skal flyttes over i en autostol, kan du stadig have bærerdelen på. Den er nemlig så let og tynd, at den ikke generer. Den fylder ikke og bliver ikke for varm. Når barnet igen skal sidde i bæreselen, klikkes han/hun blot på igen.

Fordelen ved bæreseler er, at du slipper for lange tekstiler, som skal styres og bindes korrekt, hvilket man ofte er nødt til med mange slynger. Vi oplever, at specielt mange mænd ikke finder slyngerne særlig smarte, trods de mange gode egenskaber. Derfor er vores uniq bæresele et rigtig godt alternativ til en far, der ikke vil bruge en slynge. Vores uniq bæresele er enkel og smart for både mor og far, og går ikke på kompromis med komfort og sikkerhed. 


Alt det gode fra en slynge

Slynger har mange gode egenskaber, men det bedste er, at børn sidder ergonomisk optimalt i en slynge. Dette er rigtig vigtigt for børn i alderen 0-1 år, fordi deres hofter, ryg og nakke udvikler sig meget i denne periode.

Babydelen, der klikkes på bærerdelen, er netop designet med inspiration fra slyngens gode ergonomiske funktioner. Babydelens bløde stof former sig efter barnets krop og sikrer, at barnet sidder i den rigtige M-stilling, hvor knæene er placeret højere oppe end hofterne. Babydelen sørger også for, at barnet sidder med en let C-formet rygsøjle. 

I dit barns første måneder udvikler hofteskålene sig meget, derfor bør du også bære dit barn anderledes i disse måneder. En nyfødt (0-3 mdr.) skal sidde med benene i fosterstilling eller over kors, hvilket vores babydel er designet efter. Vores uniq bæresele er også anderkendt, som en ’hoftevenlig’ bæresele af det internationale institut, Hip Dysplasia.

Endnu en vigtig ting for de nyfødte er nakkestøtte, hvilket de fleste typer af slynger ikke har. Det nyfødte barn kan ikke holde hovedet selv, og skal have støtte, så hovedet ikke risikerer at falde bagover. Vores uniq bæresele har en tilhørende nakkestøtte, der kan tages af, så snart barnet selv kan holde hovedet (­~ 3 måneder). Vores nakkestøtte har en stiv plade, der er polstret med skum for at gøre den blød og behagelig for barnet.  

uniq bæreselen sikrer også at barnet er placeret i en kissable højde. Det vil sige i en højde, hvor du kan kysse dit barn på panden. I denne højde er det mere behageligt for dig at bære, og du kan bedre sørge for, at barnet ikke hviler hovedet på sit eget bryst, og dermed har frie luftveje.

Det unikke ved bæreselen er, at barnet kan placeres i babydelen på puslepuden, i barnevognen eller andre behagelige steder, da den tages på som en ble. Babydelen er designet så barnet har mere bevægelsesfrihed. Armene og hovedet dækkes ikke af stof eller stropper, hvilket reducerer varmen og giver dit barn mere luft. 

Se vores udvalg af uniq bæreseler HER

enomoworld nyhedsbrev!

Kom med ind i vores hverdag og lad os dele ud af alt vores viden om sikkerhed i produkter til børn, ergonomi og selvfølgelig nyt om alt det vi selv designer og udvikler i enomo-huset.

Søg på enomo